פאי פקאן - סיורים בעין כרם עם שושנה קרבסי

עוגת הדגל של הבית העתיק: עוגת מייפל פקאן

מערבבים בקערה: 3 ביצים, כוס סוכר קנים או דמררה או סוכר קוקוס. אין צורך באינסטמנטים כמו מיקסר. ערבוב ידני ביד מספיק.

מוסיפים 1 מיכל שמנת חמוצה, שלושת רבעי כוס שמן (כוס חד פעמית).

מוסיפים כפית תמצית וניל וכוס ורבע קמח תופח.

ערבוב סיבוב.

יוצקים לשתי תבניות אינגליש משומנות.

מפזרים על כל עוגה כף סוכר חום ואגוזי פקאן.

אופים בתנור שחומם מראש 170 מעלות כ 20 דקות.

מיד בתום האפיה מורחים סירופ מייפל להברקה.

אודות המחבר